Masterclasses

Wat is een Masterclass?

Tijdens de Masterclass deel ik aan de hand van mijn persoonlijk verhaal heel wat concrete tips, tricks én valkuilen met je. Mijn 8 leefstijplijlers vormen de basis van deze Masterclass. Voeding en Mindset zijn mijn absolute stokpaardjes. Verwacht je dus aan heel wat inspiratie en concrete handvaten die jou écht vooruithelpen. Er is ruimte voor jouw persoonlijke wensen en noden. Ik neem de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Op het einde van de dag heb je een concreet plan van aanpak in handen waarmee je zelf aan de slag kan om jouw diabetesmanagement te verbeteren.
Wens je achteraf meer diepgang? Dan kan je voor een gratis kennismakingsgesprek bij me terecht en kijken of persoonlijke coaching of een groepsprogramma iets voor jou kan zijn.
Ik help je om jouw persoonlijke doelen te ontdekken én behalen. Ik leer je op een andere manier naar je gezondheid kijken. Ik ben je sparringpartner en daag je uit, altijd eerlijk, recht door zee en met een groot luisterend oor.

Wanneer

Datum van deze Masterclass was donderdag 23 januari 2020 om 19u, te Zottegem.

Iets voor jou?

Misschien spelen er zoveel zaken in je leven dat je niet weet waar eerst te beginnen.

Misschien denk je dat je alles geprobeerd hebt en heb je stiekem de moed opgegeven?

Na 25 jaar met diabetes kan ik je vertellen dat we bij de diagnose slechts 1/10 te horen krijgen van wat we echt moeten weten om te ‘overleven’ met diabetes.

Jij verdient het om alle tools, alle support en alle persoonlijke begeleiding te krijgen die JIJ nodig hebt om jouw diabetesmanagement op de rails te krijgen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende Masterclass?

Boek dan een kennismakinggesprek met mij zodat we samen bepalen welke masterclass het best bij jouw noden past.

Tevreden klanten

Ik volgde bij Charlotte een traject van 6 maanden. Ik lijk wel een andere mens. Niet alleen mijn diabetes is veel beter onder controle, ik voel me ook veel energieker, gelukkiger én heb minder stress op het werk.

Filip (47), zelfstandig ondernemer en meer dan 42 jaar Diabetes Type1

Filip (47), zelfstandig ondernemer en meer dan 42 jaar Diabetes Type1

Ik bleef maar sukkelen met allerlei kwaaltjes na mijn burn out en had nog steeds weinig energie. Charlotte heeft mijn ogen geopend en me ook echt gesteund wanneer het moeilijker ging. Daarvoor zal ik zal haar eeuwig dankbaar zijn.

Isabelle (36), Deep Dive programma, Herstellende van Burn Out en Insulineresistentie

Na 6 maanden coaching zit mijn HbA1c al bijna rond 7%. Ik ben zelfs al meer dan 4 kilo’s kwijt en voel me een stuk beter in mijn vel. Dat was me zonder de hulp van Charlotte nooit gelukt.

Annelies (38), Deep Dive Traject, mama van twee kinderen en meer dan 12 jaar diabetes

Annelies (38), Deep Dive Traject, mama van twee kinderen en meer dan 12 jaar diabetes

Mijn Hba1c zit terug op 5% , ik kan mijn stress beter onder controle houden en de kilo’s gaan er langzaam maar zeker op een gezonde manier af. BEDANKT Charlotte!

Kim (42), Full Support programma, zwangerschapsdiabetes gehad, insuline-resistentie en verhoogd risico op diabetes type 2.

Kim (42), Full Support programma, zwangerschapsdiabetes gehad, insuline-resistentie en verhoogd risico op diabetes type 2.

Mijn goesting om met Charlotte aan de slag te gaan overwon mijn twijfel over de prijs. Charlotte weet telkens wat ik nodig heb om de volgende stap te zetten. Elke sessie leer ik enorm veel bij. Ik weet dat ik nog voor enkele grote uitdagingen sta, maar mét Charlotte lukt dit zéker. Ze is een topcoach : ik ben erg blij dat ik het niet alleen moet doen. En dit is een zeer fijn gevoel.

Nancy, Diabetes Type2, Essential program

Vooraleer ik aan een zwangerschap kon beginnen denken, moest mijn HbA1c naar omlaag. Ik had niet verwacht dat ik na 4 maanden al een verschil van 1,5% zou zien. Iedereen met diabetes verdient een coach zoals Charlotte.

Emmelie (23), Deep Dive Traject, reeds 12 jaar Diabetes Type 1

Emmelie (23), Deep Dive Traject, reeds 12 jaar Diabetes Type 1

Wil jij ook...

Een lagere HbA1c

en de glucoserollercoaster stoppen?

Minder moe zijn

en je energieniveau herstellen?

Gelukkig leven met diabetes

en vol zelfvertrouwen in het leven staan?

Voeding
Betere relatie met voeding

en ontdekken welke voeding bij diabetes past?

Afvallen

en een gezonder gewicht bereiken zonder honger?

Nieuwe gewoontes volhouden

en uitstelgedrag aanpakken?

Dagelijks krijg ik de vraag: “Charlotte, hoe kan ik mijn HbA1c verlagen?”

In mijn e-book vertel ik je welke TOOLS helpen om jouw HbA1c onder controle te houden.
Klaar om jouw gezondheid een boost te geven?

Ontvang mijn e-book gratis in je mailbox!