Je leven met diabetes transformeren, het is mogelijk.
Hoe? Dat leg ik je haarfijn uit tijdens de online meet-up.

Let's meet!

Je gelooft dat je gelukkiger en gezonder kan leven, ook met diabetes. En gelijk heb je. Daar ben ik het levende bewijs van en zoals je kan lezen in de talloze succesverhalen, ben ik geen alleenstaand geval.

Geweldig dat je de tijd neemt om hier te zijn.
Hét bewijs dat je prioriteit geeft aan je gezondheid en voelt dat het anders kan.

Maar hoe?

  • Hoe zet ook jij nu die eerste stap om je bloedsuikers te verbeteren en je levensstijl aan te pakken?
  • Hoe kan ik voeding slimmer kiezen zodat mijn bloedsuikers beter in balans blijven?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat beweging mijn insulinegevoeligheid verbetert?
  • Waarom is me-time en stressreductie essentieel in mijn diabetesmanagement?
  • Hoe kan belemmerende overtuigingen omzetten zodat ik volop in mijn kracht kan staan met diabetes?

Dat ontdek je allemaal tijdens een gratis online meet-up sessie. Schrijf je hieronder in, ontvang de onmiddellijk de link en hoor in één uur welke stappen jij kan ondernemen.

gratis online Diabetes Meet-up

Bekijk de gratis online Diabetes Meet-up en ontdek hoe jij je diabetes leven kan veranderen

gratis online Diabetes Meet-up

Schrijf je nu gratis in en ontvang de meet-up video in je mailbox.

* verplicht veld

Waarom eerst een meet-up?

  • Coaching moet een goede match zijn en dat ontdek je door te proeven van hoe de online sessies met mij eraan toegaan.
  • De coachtrajecten gaan online door in groep. Je kan tijdens deze meet-up de energie aanvoelen van de andere deelnemers. Je hoort waar zij tegenaan lopen en met welke vragen zij zitten. Daar kan je ontzettend veel van leren.
  • Elk pad is uniek en het is best mogelijk dat persoonlijke blokkades je in de weg staan.Misschien wil je bovenop het groepstraject ook nog 1:1 coaching? Ik overloop in deze Meetup met jullie de verschillende coachformules en wat ze precies inhouden.

Wat staat er op het programma?

Ik weet hoe zwaar een onzichtbare ziekte weegt. Het heeft me meer dan 20 jaar gekost om te weten hoe het anders kan. Die lijdensweg wil ik jou graag besparen. Ik verklap je welke stappen je vandaag al kan zetten voor een gezond en gelukkiger leven, met diabetes.

Om in je kracht te staan met diabetes is het cruciaal dat je begrijpt hoe je lichaam werkt én wat het nodig heeft. Ik vertel je hoe mijn coachingtrajecten je kennis boosten en mindset veranderen en jou een betere toekomst garanderen.

Je staat er niet alleen voor. Voel de connectie met gelijkgestemden die, net als jij, op zoek zijn naar een oplossing voor hun onstabiele bloedsuikers en verlangen naar meer energie en grip op diabetes. Dat geeft je vertrouwen en moed.

Zit je met vragen of twijfels? Ik maak na de Meetup graag tijd voor jou. Als je wil plannen we na afloop van de Meetup een gratis 1:1 gesprek in om nog dieper in jouw verhaal te duiken. Samen bekijken we dan of en hoe ik jou het best kan helpen.

Hoe gaat een meet-up praktisch in zijn werk?

Dit is je kans om gratis en vrijblijvend te proeven van hoe de onlinesessies in mijn trajecten eraan toegaan. Je hoort het van de andere deelnemers: de resultaten die ik behaal, geven hoop en vertrouwen. Het laadt je energie op en geeft je een mooi vooruitzicht.

Je hebt dus niets te verliezen en als je klaar bent om je gezondheid in eigen handen te nemen, ga je zelfs heel veel winnen.

Wacht niet langer en schrijf je in.
Je ontvangt onmiddellijk de link naar de meet-up via mail.
Je bekijkt een opname van een live meet-up sessie via Zoom. Om de privacy van deelnemers te beschermen, zijn ze onherkenbaar gemaakt. 

Na afloop van de Meetup ontvang je een booklet om alles eens rustig door te nemen en heb je de mogelijkheid om een gratis 1:1 kennismakingsgesprek met me te boeken. Daar nemen we de tijd om al je vragen te overlopen en te bekijken hoe ik jou het best kan helpen.

Transformeer je leven

van overleven naar VITAAL Leven
van onzekerheid naar VOL ZELFVERTROUWEN 
van slachtoffer naar CREATOR VAN JE LEVEN 
van beperkingen naar MOGELIJKHEDEN
van uitgeblust naar BRUISEND VAN ENERGIE
van hypo’s en hypers naar STABIELE BLOEDSUIKERS 
van opgeven naar VOLHOUDEN

It all starts with you…

Diabuddy Lifestylemagazine

In de meet-up wil ik je informeren over welke stappen je kan ondernemen zodat je meer levenskwaliteit ervaart met diabetes. Daarnaast hoor je ook de inspirerende getuigenissen van andere deelnemers. Nog meer van die verhalen en waardevolle content waar je vandaag zelf al mee aan de slag kan, lees je in mijn Diabuddy Lifestylemagazine.

Download hem en deel met iemand die ook wat motivatie kan gebruiken.

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.