Disclaimer website

De inhoud van deze website is van algemene aard en wordt slechts ten informatieve titel verstrekt. Aan de informatie weergegeven in deze website kunnen geen rechten ontleend worden noch verplichtingen in hoofde van de Coach door ontstaan.

[“Celebrate Life with Diabetes” / Charlotte Pots] (hierna de “Coach”) benadrukt dat wij geen diensten aanbieden op het gebied van gezondheidszorg, medische of voedingstherapie; of om een ziekte, aandoening of andere fysieke of mentale aandoening van het menselijk lichaam te diagnosticeren, behandelen of genezen.

De Coach wil via een holistische gezondheidscoaching de Klant helpen om zijn of haar eigen gezondheidsdoelen te bereiken, middels bijstand bij het bedenken en implementeren van positieve, duurzame levensstijlveranderingen.

De Coach handelt nooit in de hoedanigheid van arts, gediplomeerd diëtist-voedingsdeskundige, psycholoog, apotheker of andere medische of paramedische professioneel. Een gegeven advies kan niet in de plaats komen van advies door gezondheidsprofessionals. Als de Klant onder de hoede van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg valt of momenteel voorgeschreven medicijnen gebruikt, moet de Klant eventuele veranderingen in de voeding of het mogelijke gebruik van voedingssupplementen bespreken met zijn of haar arts en mag hij niet stoppen met voorgeschreven medicijnen zonder eerst zijn of haar arts te raadplegen.

De weergegeven informatie kan in geen geval beschouwd worden als medisch of verpleegkundig advies en niet als vervanging voor het advies van erkende gezondheidswerkers.

Gegevens Charlotte

Charlotte Pots
Diabeteslifestylecoach

Brusselsesteenweg 374
9402 Meerbeke
Belgie

Rek Nr BE 61 3631 7687 7217
BIC BBRUBEBB
BTW 0843 132 116

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.