Met deze goede voornemens maak je écht het verschil voor 2020.

Geen beter moment om na te denken over jouw goede voornemens voor 2020 dan december. Heb je nog inspiratie nodig? Ik help je op weg!

Wees trots

Wees fier op alles wat je in 2019 bereikt hebt, in plaats van je schuldig te voelen over wat niet gelukt is. Het verleden is het verleden. Kies ervoor om op een zelfverzekerde, positieve manier vooruit te gaan in het nieuwe jaar. Een nieuw jaar betekent een nieuwe start. Daar horen nieuwe keuzes en nieuwe verplichtingen bij. Misschien kunnen de doelen die je het afgelopen jaar nog niet bereikt hebt inspiratie bieden voor 2020?

Experimenteer

Eet elke maand eens iets dat buiten je comfortzone ligt. Wees wat avontuurlijker in de keuken en varieer. Ik inspireer je graag met mijn recepten die ik maandelijks op de website plaats. Een nieuw low carb recept of ketogeen koekjesrecept? Probeer het eens en wie weet ontdek je zo dat bloemkoolrijstpizza of courgettepasta echt superlekker is! Doe alvast wat inspiratie op.

Maak diabetes gemakkelijker voor jezelf

Technologie is er om jou te helpen. Ontdek wat de coole(re), nieuwe diabetes-technologie voor jou kan betekenen. Vraag je arts naar een ​​Freestyle Libre-meter of een andere continue glucosemeter zodat je afscheid kan nemen van al die dagelijkse vingerprikken. Informeer je over de CGM-technologie, die jou én je familie/vrienden op elk moment van de dag informeert over jouw glucosespiegel. Ik schreef een blog over het voordeel van de moderne technologie en FSL. Je leest het hier.

Verlaag je A1C, zelfs met 0,1%!

Maak het verlagen van je A1C een van je prioriteiten voor het nieuwe jaar. Hoe moeilijk en onrealistisch het misschien ook lijkt, ik beloof je dat het kan. Mijn  “8 leefstijlpijlers” brengen jouw A1C doelgericht naar omlaag. In mijn e-boek vertel ik je HOE je dat doet. Download e-boek.  Lees het gratis! Ik garandeer je dat je 2020 eindigt met een lagere A1C dan waarmee je het jaar begon.

Ga voor 1 stapje meer

Eet je volgens het beste koolhydraatarme dieet, maar train je niet regelmatig of laat je slaapkwaliteit het afweten?
Of misschien eet en beweeg je goed, maar vergeet je af en toe je insuline of voorgeschreven medicatie te nemen? Maak in 2020 werk van één extra leefstijlpijler. Eentje waarvan jij én je arts weten dat hij belangrijk is voor een stabielere bloedsuikers en een beter diabetesmanagement.
Meer informatie over mijn leefstijlpijlers vind je hier.

Inspireer anderen

Samen kunnen we meer dan alleen. Ik hoop dat ik voor jou een inspiratiebron kan zijn om anders om te gaan met je aandoening. Er is zoveel meer mogelijk dan koolhydraatrijke maaltijden met veel insuline wegspuiten… Het verhaal van Annelies kan je kracht geven om ook zelf het roer om te gooien. Samen kunnen we een verschil maken. Sharing is caring! Informeer ook andere mensen met diabetes dat er meer mogelijk is, op een zachte, niet-veroordelende manier.

Zie de (spirituele) betekenis van je diabetes

Waarom kreeg net jij diabetes? Niemand weet het zeker… Hoewel de diagnose behoorlijk slikken is, kan ze de start betekenen voor een gezonder leven – in voeding en levensstijl- voor jou én je gezin.
Mijn 8 leefstijlpijlers werken voor iedereen. Het enige verschil is dat niet-diabetici geen insuline/bloedsuikerverlagende medicatie en minder supplementen nodig hebben.
Jouw diabetes kan de wake-up call zijn die je lichaam en geest nodig hebben en je de weg tonen naar een langer, levendiger leven. Grijp die kans met beide handen.


Welke tips
helpen jou om het jaar positiever en gelukkiger in te gaan?

Zet je nieuwe doelen voor 2020 op papier!

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw ambitie voor 2020!

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Deel ze hieronder in de comments! Samen kunnen we meer dan alleen.

Ik wens je alvast een gelukkig, gezond, beter gecontroleerd, voorspoedig en life-changing jaar toe!

Liefs,

Charlotte

 It all starts with you…

Boek online je gratis kennismakingsgesprek

Dagelijks krijg ik de vraag:
“Charlotte, hoe kan ik mijn HbA1c verlagen?”

In mijn e-book vertel ik je welke TOOLS helpen om jouw HbA1c onder controle te houden.

Klaar om jouw gezondheid een boost te geven?

 

Leave a reply