Momenteel zit mijn HbA1c op 7%

Mijn Hba1c stond toen op 13%.

Ik ben altijd op een positieve manier omgegaan met mijn ziekte, maar de resultaten bleven uit. Bij mijn zwangerschappen heb ik ontzettend veel moeite moeten doen om mijn HbA1c naar beneden te krijgen. Daarna slabbakte het weer. Ik had te weinig aandacht voor mijn gezondheid. Het viel me zwaar om mijn bloedsuikerwaarden op te volgen en ik gaf mezelf veel insuline om toch maar te kunnen snoepen. Tot ik vorig jaar in september opgenomen werd met veel te hoge bloedsuikers. Mijn Hba1c stond toen op 13%. Dat was enorm schrikken.

Momenteel zit mijn HbA1c op 7,2%.

In Goed Gevoel las ik een artikel over Charlottes’ diabetescoaching. Ik heb haar meteen gecontacteerd. Het klikte direct, dus besloot ik in een coachingtraject van 6 maanden te stappen. Al snel zag ik resultaat: mijn HbA1c zakte en mijn waarden stabiliseerden. Momenteel zit mijn HbA1c op 7,2%.
Ik voel dat ik nog beter kan, maar ben momenteel dik tevreden. Charlotte is een geweldige vrouw die me vanaf dag 1 een goed gevoel gaf en me wist te motiveren en inspireren naar een gezondere versie van mezelf…
Ik voel me klaar om zelf aan de slag te gaan. En mocht het me niet lukken, dan weet ik dat haar deur altijd zal openstaan.

Annelies, sinds haar 19 jaar diabetes type1.

Leave a reply