In groep met allemaal type 1 diabetes is heel fijn

Wat zou ik nu nog kunnen leren over diabetes?

Eerlijk is eerlijk, ik was voor de cursus sceptisch. Wat zou ik nu nog kunnen leren over diabetes? Ik weet zelf aardig wat over voeding, dus wat kan een ander mij nu nog vertellen?
Nou veel! Ik kan het zeker niet allemaal benoemen, maar het feit dat je met een groep bent die ook allemaal type 1 diabetes hebben is al heel fijn. Zij snappen je en je ziet ook dat het bij andere mensen niet vanzelf en zeker niet altijd goed gaat, maar Charlotte zegt altijd ‘Het zijn de babysteps’ en inderdaad met de kleine tips en tricks van Charlotte boek je vooruitgang.
Het is fijn om andere tools aangereikt te krijgen en daarmee te experimenteren, je krijgt een goed gevoel als je glucosespiegel binnen de marge blijft en dat vraagt naar meer.
Ik was vooraf de cursus heel sceptisch over wat ik zou kunnen leren, maar na de intake was die helemaal weg en het is een verrijking dat ik hiermee ben begonnen. Dit komt zeker ten goede van mijn gezondheid.

Wat had je nooit bereikt zonder coaching?

Zonder de coaching zou ik nooit 8 kilo zijn afgevallen. Dat hoeft geen hoofddoel te zijn, want het is belangrijk dat je lekker in je vel zit. Door de coaching heb ik veel meer inzicht gekregen in onze huidige Westerse voedingsgewoonten en wat wij van onze ouders hebben meegekregen en door de coaching maak ik voor mezelf bewuste keuzes in het eten van koolhydraten als pasta of aardappels en die eet alleen bij uitzondering.

Waar ben je erg trots op dankzij coaching?

Op mijn eigen proces van verandering in voedingspatroon en de kilo’s die ik nu kwijt ben.

Waarom denk je dat iemand anders dit ook zou moeten doen?

De kennis die je opdoet geeft je zoveel meer rust in je dagelijkse voeding. Je bent niet meer de hele dag aan het eten en krijgt weer vertrouwen in jezelf en lichaam.

Wat vind je van mij als coach?

Ik vind Charlotte een hele fijne coach en dit komt door haar ervaring en de kennis die zij heeft. Iemand die je begrijpt, omdat ze in hetzelfde schuitje zit.

Liefs,

Anne

Anne  volgt het VIP-programma traject.

Boek online je gratis kennismakingsgesprek

Dagelijks krijg ik de vraag:
“Charlotte, hoe kan ik mijn HbA1c verlagen?”

In mijn e-book vertel ik je welke TOOLS helpen om jouw HbA1c onder controle te houden.

Klaar om jouw gezondheid een boost te geven?

 

Leave a reply

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.