Het voorbije jaar is er zoveel veranderd!

2020: het jaar waarin ik 25 jaar diabetes had en corona lelijk huishield…

Maar ook het jaar waarin ik het beu was om tegen mijn diabetes te vechten.
Hoe hard ik ook mijn best deed en hoe vaak ik mijn sensor ook scande, het lukte me niet om mijn waarden in range te houden. Ik werd er enorm zenuwachtig van. Ik moest mijn lichaam nog beter leren begrijpen, zoveel was duidelijk.

Gratis online diabetes webinar!

Tijdens een webinar over mentale gezondheid en diabetes gaf Charlotte een lezing. Ik was al eens op haar website beland tijdens mijn zoektocht naar informatie. Dat was blijven hangen. Ik luisterde geboeid, begon haar te volgen op Facebook… en besloot enkele maanden later in het traject Slim eten voor Diabeten te stappen.
Na lang twijfelen, want het leek nooit het goede moment. Maar het bleek precies wat ik nodig had. Vooral mentaal was er veel werk aan de winkel. Na al die jaren met diabetes, had ik mijn ziekte nog geen plaats kunnen geven.

Mentale rust

Charlotte wéét wat het is om met diabetes te leven en waar je doormoet als je daarnaast ook een burn-out had. Ze heeft me geleerd wat me-time écht is en op weg gezet naar meer mentale rust.
Het voorbije jaar is er veel veranderd, zoveel meer en sneller dan ik had verwacht. Toen ik met het traject Slim eten voor Diabeten startte had ik een  HBA1c van 5,7 en vandaag  5,2!

Ik heb nog een weg te gaan, maar ik ben superblij met de hulp die ik van Charlotte heb gekregen. Ze neemt de tijd en helpt je écht. Ik ben rustiger, minder angstig en ken mezelf beter. En dat wijzende vingertje? Dat laat zich tegenwoordig veel minder snel zien.

 

Liefs,

Kathleen

Kathleen volgde het  Slim eten voor Diabeten , Next Level en het Membership traject.
Boek online je gratis kennismakingsgesprek


Een écht online magazine VÓÓR en DÓÓR diabeten.
Het EERSTE én het mooiste DIABUDDY MAGAZINE van België en Nederland.
Met als doel jou goed te laten voelen, beter voor jezelf te zorgen en te verbinden met gelijkgestemden.
Klaar om jouw gezondheid een boost te geven?

 

 

Leave a reply

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.