Koude avonden vragen om hartverwarmende maaltijden. Proef zeker deze gestoomde roggevleugel, met mosseltjes, knolselder, gele curry en kokosmelk. Een feest op je bord én in de mond.
Ingredienten
- 1 stuk roggevleugel
- 1 knolselder klassiek gekookt
- 75 g mosseltjes gekookt
- 1 selder
- 1 ui
- 100 g kokosmelk
- 5 g curry pasta yellow (SOTHAI)
Bereiding
-
Snijd met behulp van een mandoline hele dunne plakjes van knolselder, kook deze 15 seconden in kokend water, nadien afkoelen in ijswater.
-
Kook de overige knolselder gaar, nadien afgieten en samen met gele curry pasta in de blender pureren.
-
Snijd selder en ui in kleine blokjes, gaar deze samen met de mosselen, wat peper en zout.
-
Haal de mosselen uit de schelpen, hou het kookvocht. De groenten en de mosselen houden we om de ravioli te vullen.
-
Breng 1dl mosselsap en 1dl kokosmelk aan de kook, kruid nog bij en de saus is klaar.
-
Stoom de roggevleugel.
-
Leg 1 plakje knolselder op het bord leg er wat mosselen en groenten op, leg er nadien terug een plakje op, zo maken we en open ravioli.
-
Plaats er naast 1 lepel puree van gele curry en de gestoomde vis.
-
Werk af met de saus.