Het Next Level traject is echt een meerwaarde!

Niet enkel voeding is belangrijk bij diabetes

Na de sessie van ‘Slim eten voor diabeten’ eind 2020 was ik zelf ook aan het twijfelen of de extra sessies van NEXT LEVEL mij meer positieve zaken zouden opleveren in mijn traject van diabetes. Ik kan dit alleen maar beamen nl. nog meer ben ik er nu van overtuigd dat niet enkel voeding belangrijk is bij diabetes, maar zeker ook de andere pijlers van uw levensstijl zoals slaap, stressmanagement,…. De verschillende tools die Charlotte maandelijks aanreikt geven u de mogelijkheid om er dagelijks zelf mee aan de slag te gaan met vallen en opstaan (maar dit is niet erg). Ik vind het vooral belangrijk dat wanneer ik eens minder geregeld sta dat ik mij er niet meer druk in maak, maar dat ik gewoon tegen mezelf zeg: “OK Ellen, drukke dag op het werk achter de rug gehad (stress), te weinig beweging gehad (niet goed),… morgen terug beter”. En met die mindset gaat het de volgende dag meestal wel een stuk beter.😃

Individuele sessies zijn echt een meerwaarde

Daarnaast heb ik deze keer wel 3 individuele coaching sessies bij Charlotte er bij genomen. Deze zijn voor mij zeker een meerwaarde geweest om een antwoord te krijgen op die kleine ‘probleempjes’ waar iedereen wel eens mee zit en die precies niet opgelost geraken. Die kleine tools die Charlotte daar aanreikt, zorgen vaak voor een positieve verbetering in uw behandeltraject…. die je niet krijgt van uw endocrinoloog of diabeteseducator in het ziekenhuis (aangezien zij meestal zelf geen ervaringsdeskundigen zijn).

Ik voel me nu meer gelukkig met mijn diabetes nl. het is een partner geworden die bijdraagt aan een gelukkige(re) versie van mezelf.

Zet jezelf op de eerste plaats!

Mijn man gaf me deze week een mooi compliment nl. “Ik merk dat je terug beter in je vel zit o.a. door de coachingsessies die je gevolgd hebt voor uw diabetes en ook omdat uw ‘blokjes’ er net af zijn (orthodontische behandeling van 1.5 jaar ook achter de rug)”.

Dit bewijst dat UZELF op de 1ste plaats zetten meer dan de moeite waard is!!!

Ik heb mij nu alvast ingeschreven voor het MEMBERSHIP programma en heb er alvast superveel zin in om na SLIM ETEN VOOR DIABETEN en NEXT LEVEL maandelijks mee aan de slag te gaan.

Hopelijk kan je met deze info verder deze avond!

Fijne werkdag!

Groetjes,

Ellen

Boek online je gratis kennismakingsgesprek

 

Leave a reply

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.