2022: het jaar van verbinding

Wat heeft 2021 je geleerd?

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht. Het moment om even achterom te kijken. Wat heeft het afgelopen jaar je geleerd? Welke mooie momenten gaven je leven kleur? Welke hindernissen kwamen er op je pad en hoe ging je daarmee om? Het verleden kan je inzichten geven, maar de sleutel tot verandering ligt in de toekomst. Misschien ben je van plan om jezelf volgend jaar nog meer op de eerste plaats zetten? Nog beter naar je lichaam te luisteren? Wat je dromen en ambities ook zijn: ik wens het je van harte toe.  

kerskaart-3-Diabetes2022

2022: Het jaar van verbinding!

Ook ik heb in 2022 heel wat in petto. Connecten met mijn coachees, volgers op social media en fellow-diabetes lifechangers is wat mij écht gelukkig maakt. Op die verbinding wil ik nog sterker inzetten. In 2022 verras ik je graag met nog meer waardevolle content, tips en tricks en masterclasses die je vertrouwen versterken en je volop in je kracht helpen staan. Laten we van 2022 het jaar van verbinding maken. Want samen kan je zoveel meer dan alleen.

Verbinding-2022-Diabetes

Tip: Hou zeker mijn nieuwsbrief in de gaten! Jouw persoonlijke inspiratiebron en gids op weg naar een gelukkig leven, mét diabetes!
Ontvang je hem nog niet in je mailbox? Schrijf je hier gratis in.   

Verbinding-2022-Diabetes

#TOGETHER-WE-ARE-MORE

 It all starts with you…

Boek online je gratis kennismakingsgesprek

Dagelijks krijg ik de vraag:
“Charlotte, hoe kan ik mijn HbA1c verlagen?”

In mijn e-book vertel ik je welke TOOLS helpen om jouw HbA1c onder controle te houden.

Klaar om jouw gezondheid een boost te geven?

 

 

 

Leave a reply

Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.