Zin in een fris gerechtje tijdens deze hittegolf? Iets gemakkelijk, snel, lekker, voedzaam en dat rekening houdt met jouw bloedsuiker? Dan is dit de perfecte keuze!
Ingredienten
- 2 tomaten
- 2 pakjes garnalen van 200gr
- bieslook of pijpajuin
- handjevol gemengde sla
- 1 limoen
- olijfolie
- verse mayonaise
- peper en zout
Bereiding
-
Spoel de tomaten onder koud water.
-
Snij het vlezige middenstuk van de tomaat weg zodat de tomaat volledig uitgehold is.
-
Doe de handgepelde garnalen in een ruime mengschaal.
-
Voeg er wat mayonaise aan toe. Roer alles voorzichtig om.
-
Voeg wat pijpajuin toe en wat bieslook.
-
Druppel wat vers limoensap bij het mengsel.
-
Voeg peper en zout toe.
-
Doe een scheutje olijfolie in een schaaltje en strijk de buitenkant van de tomaten ermee in.
-
Vul de tomaten met een royale portie garnalensalade.
-
Serveer de gevulde tomaten zo vers mogelijk.