Tomaat met garnaal

Zin in een fris gerechtje tijdens deze hittegolf? Iets gemakkelijk, snel, lekker, voedzaam en dat rekening houdt met jouw bloedsuiker? Dan is dit de perfecte keuze!

Ingredienten

  • 2 tomaten
  • 2 pakjes garnalen van 200gr
  • bieslook of pijpajuin
  • handjevol gemengde sla
  • 1 limoen
  • olijfolie
  • verse mayonaise
  • peper en zout

Bereiding

  1. Spoel de tomaten  onder koud water.

  2. Snij het vlezige middenstuk van de tomaat weg zodat de tomaat volledig uitgehold is. 

  3. Doe de handgepelde garnalen in een ruime mengschaal. 

  4. Voeg er wat mayonaise aan toe. Roer alles voorzichtig om. 

  5. Voeg wat pijpajuin toe en wat bieslook. 

  6. Druppel wat vers limoensap bij het mengsel. 

  7. Voeg peper en zout toe.

  8. Doe een scheutje olijfolie in een schaaltje en strijk de buitenkant van de tomaten ermee in. 

  9. Vul de tomaten met een royale portie garnalensalade. 

  10. Serveer de gevulde tomaten zo vers mogelijk. 

Leave a reply
Recipe Rating




Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.