Een lekker origineel voorgerechtje voor een BBQ feestje!

Servings 1
Ingredienten
- 2 koffielepels Olie, olijf afgestreken
- 1 portie Tzatziki
- 3 Gamba (1 grote gepeld)
- 1 stukje komkommer
- 1 stengel koriander
- 1 citroensap
- peper & zout
- 1 teentje look
- 1 rode biet
Bereiding
-
Alpro soja Yoghurt mengen met geraspte komkommer, rode biet, geplette look, peper en zout.
-
Versier nog met wat koriander en limoen.
-
Pel de gamba’s , laat het hoofd er wel aan.
-
Marineer deze met wat olijfolie peper en zout.
-
Bak deze op de BBQ of in een steelpan op het vuur.
-
Eens klaar wat besprenkelen met citroensap en gehakte koriander.
-
De Tzatziki apart als dipsaus serveren.
-
Tip: versier op het bord naast de gamba met wat komkommer slierten, citroen en wat eetbare bloemetjes.
In samenwerking met Zucsu
De berekening voor dit gerecht door Zucsu.