Gamba met tzaziki van rode biet en koriander

Een lekker origineel voorgerechtje voor een BBQ feestje!

Servings 1

Ingredienten

  • 2 koffielepels Olie, olijf afgestreken
  • 1 portie Tzatziki
  • 3 Gamba (1 grote gepeld)
  • 1 stukje komkommer
  • 1 stengel koriander
  • 1 citroensap
  • peper & zout
  • 1 teentje look
  • 1 rode biet

Bereiding

  1. Alpro soja Yoghurt mengen met geraspte komkommer, rode biet, geplette look, peper en zout.

  2. Versier nog met wat koriander en limoen.

  3. Pel de gamba’s , laat het hoofd er wel aan.

  4. Marineer deze met wat olijfolie peper en zout.

  5. Bak deze op de BBQ of in een steelpan op het vuur.

  6. Eens klaar wat besprenkelen met citroensap en gehakte koriander.

  7. De Tzatziki apart als dipsaus serveren.

  8. Tip: versier op het bord naast de gamba met wat komkommer slierten, citroen en wat eetbare bloemetjes.

In samenwerking met Zucsu

De berekening voor dit gerecht door Zucsu.

ZUCSU is voor alle mensen die gezond, koolhydraatbewust eten belangrijk vinden en helpt mensen met diabetes bij het bepalen van de koolhydraten in het gerecht.
Zucsu-logo

 

Leave a reply
Recipe Rating




Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.