Gevulde aubergine met ei en truffel

Op zoek naar een lekker simpel recept met aubergine op deze hete zomerdag?
Dan ben je hier aan het goede adres!
Aubergine en ei vormen een heerlijk combinatie. En als je er ook een beetje truffel aan toevoegt, is het gerecht overheerlijk!

Servings 4

Ingredienten

  • 300 ml ongefilterd en ongezoet appelsap
  • 250 g frambozen
  • 250 g rauwe rode biet rauw
  • 250 g aardbeien
  • 1 el stevia

Bereiding

  1. Verwijder de steeltjes van de aardbeien en schil de biet.

  2. Doe het appelsap, de rauwe rode biet, de frambozen, aardbeien en de suiker in de blender en blend alles fijn.

  3. Zeef de mengeling zodat er geen pitjes van het fruit meer inzitten.

  4. Giet alles in de ijsjes vorm en laat ze een nacht in de diepvries. 

In samenwerking met Zucsu

De berekening voor dit gerecht door Zucsu.

ZUCSU is voor alle mensen die gezond, koolhydraatbewust eten belangrijk vinden en helpt mensen met diabetes bij het bepalen van de koolhydraten in het gerecht.
Zucsu-logo

 

Leave a reply
Recipe Rating




Gratis Diabuddy lifestyle magazine: voor en door diabeten

Maar liefst 55 pagina’s, boordevol waardevolle tips, succesverhalen en inspirerend diabetesnieuws.
Download dit magazine en neem alvast één stap in de juiste richting.