Bretoense sla

Op zoek naar een lekker recept voor een gezonde salade? Deze Bretoense-salade is heerlijk en bevat lekker veel grijze gekookte garnalen.
Diabeteslifestylecoach Charlotte Pots serveert je een van haar favoriete zomerse salades.

Berekening recepten-bretoense-sla

Ingredienten

  • 0,50 krop(klein) sla
  • 50 g grijze gekookte garnalen
  • 3 stuks(s) champignons
  • 50 g  mosselvlees
  • 8 stuks radijs
  • 1 middelgroot tomaat in brunoise (bolkje) gesneden
  • 2 koffielepels mayonaise en citroensap
  • peper&zout

Bereiding

  1. Neem 1 krobsla

  2. Pel er de buitenste bladeren af tot je de lichtgroene tegenkomt maar hou ze samen.

  3. Spoel goed en haal er de kern uit

  4. Vul dit met de vissalade 

  5. Werk af met wat fijngesneden Franse radijzen

  6. Meng dit samen en kruid met wat peper en zout.

In samenwerking met Zucsu

ZUCSU is voor alle mensen die gezond, koolhydraatbewust eten belangrijk vinden en helpt mensen met diabetes bij het bepalen van de koolhydraten in het gerecht.
Zucsu-logo

Leave a reply