Mijn resultaat liegt er niet om: mijn Hba1c is terug op 5%

Ik had 8 jaar geleden zwangerschapsdiabetes.

Na de zwangerschap had ik het moeilijk om terug op gewicht te komen en had ik insuline-resistentie. Wat zorgt dat ik verhoogde kans heb op diabetes type 2.

Ondertussen ben ik al 7 jaar onderweg naar verbetering. Met de gewone medische info en diëten behaalde ik geen resultaat.

In tegendeel de klachten werden erger, heel moe, gewicht aankomen, me door de dag slepen, mijn darmen steeds uit balans, prikkelbaar en moeilijk functioneren op het werk…

Ik heb dan via orthomoleculaire ondersteuning de oorzaak proberen aanpakken in plaats van de symptomen maar toch behaalde ik niet het gewenste resultaat omdat ik het telkens op eigen houtje probeerde uit te dokteren. Ik bezocht verschillende therapeuten, diëtisten en coaches.

En dan kwam Charlotte in beeld!

Ik had direct een goed gevoel bij ons eerste gesprek. Voor mij kwamen alle ontbrekende stukjes bij elkaar.

De coaching van Charlotte neemt je hele levensstijl onder de loep.

Deze verbeteren is een lange termijn proces waar je soms moeilijk alle routines in één keer kan wijzigen, maar Charlotte luistert op geregelde tijdstippen en voelt aan waar ze jouw support kan zijn.

Mijn Hba1c is terug op 5%.

En het resultaat liegt er niet om: Hba1c is terug op 5% , ik kan mijn stress beter onder controle houden en de kilo’s (ondertussen ben ik al 5kg kwijt ) gaan er langzaam maar zeker op een gezonde manier af.

BEDANKT Charlotte!

Kim, zwangerschapsdiabetes en had insulineresistentie.

Leave a reply