Mijn kijk op het leven is veranderd

De zin om met Charlotte  aan de slag te gaan haalde het van mijn aarzeling over de prijs.
Voor ik in dit traject stapte stond ik altijd vermoeid op. Ik voelde me echte ochtend geradbraakt. Door mijn voeding en leefstijl aan te passen sta ik een pak fitter op. Charlotte  weet wat ik nodig heb om de volgende stap te kunnen zetten en leert me bij elke sessie enorm veel bij.

Nancy diabetes type 2Mijn gewicht zakte van 70 kg naar 62,7kg. Ik kan het bijna zelf niet geloven : ik ben dus al meer dan 7kg kwijt, dit was voor mij mij een mooi en onverwacht cadeau. Ik werk in een supermarkt en de verleiding loert achter elke hoek. Na jarenlang twijfelen over wat ik wel en niet mocht eten, weet ik nu eindelijk welke voeding bij me past.

Dankzij Charlotte staat mijn gezondheid nu op de eerste plaats. En haar receptjes werken supermotiverend!

Mijn kijk op het leven is veranderd. Dingen die vroeger onmogelijk leken, lukken nu wel. En waar ik altijd een echte emo-eter was, ken ik nu betere manieren om met stress en emoties om te gaan. Dat geeft mijn zelfvertrouwen een boost.

Ik weet dat ik nog voor uitdagingen sta, wil ik met mijn Diabetes Type 2 niet aan de insuline. Maar met de adviezen van Charlotte  lukt het me zéker.
Ze is een topcoach. Ik ben zo blij dat ik er niet alleen voor sta. Een zeer fijn gevoel.

Nancy

 

Leave a reply