Ga terug

Servings 1

Ingredienten

  • 2 koffielepels Olie, olijf afgestreken
  • 1 portie Tzatziki
  • 3 Gamba (1 grote gepeld)
  • 1 stukje komkommer
  • 1 stengel koriander
  • 1 citroensap
  • peper & zout
  • 1 teentje look
  • 1 rode biet

Bereiding

  1. Alpro soja Yoghurt mengen met geraspte komkommer, rode biet, geplette look, peper en zout.

  2. Versier nog met wat koriander en limoen.

  3. Pel de gamba’s , laat het hoofd er wel aan.

  4. Marineer deze met wat olijfolie peper en zout.

  5. Bak deze op de BBQ of in een steelpan op het vuur.

  6. Eens klaar wat besprenkelen met citroensap en gehakte koriander.

  7. De Tzatziki apart als dipsaus serveren.

  8. Tip: versier op het bord naast de gamba met wat komkommer slierten, citroen en wat eetbare bloemetjes.