Ga terug

Ingredienten

  • 200 g asperge, groene asperges
  • 1 portie Kaas Burrata
  • 3 sneetjes mortadella Bologna IGP
  • 1 bussel waterkers
  • 1 eetlepel afgestreken pijnboompitten
  • peper & zout
  • 4 koffielepels afgestreken olijfolie
  • 2 koffielepels afgestreken azijn, aceton balsamico di Modena I.G.P.

Bereiding

  1. Kook de groene asperges beet gaar, koel ze af in ijswater.

  2. Schik deze op een bord. Snijd de burrata  in 2 en kruid goed met peper en bloemzout.

  3. Leg deze op en naast het de asperges.

  4. Rol de mortadella in fijne rolletjes en schik er deze bij.

  5. Werk af met wat rauwe fijngesneden asperges, pijnboompitten en waterkers.

  6. Giet er wat vinaigrette over.