Ga terug

Ingredienten

  • 250 g fijngesneden rund
  • 100 g sojascheuten
  • 3 X 19g dikke shiitake fijn gesneden
  • 2 lente ui fijn gesneden
  • 50 g gehakte spinazie
  • 100 g gekookte palmini angelhair
  • 2 el ketjappsaus Er bestaan veel ketjapsauzen. Gezien de aanwezige gember heb ik deze van Suzi Wan met gember genomen.
  • 10 g sesam
  • 20 g pijnboompitten
  • 1 el arachideolie
  • 1 kl sesamolie
  • 1 cm fijn gehakte gember

Bereiding

  1. Wok het rundsvlees op een hete pan heel kort op het vuur.

  2. Voeg er de shiitake en de sojascheuten aan toe en wok dit even mee.

  3. Blus dit met wat water, de ketchapaus, gember en een beetje sesamolie.

  4. Meng dit alles goed.

  5. Voeg de spinazie, sesam en pijnboompitten toe.

  6. Meng dit goed met de rest en serveer in een diep bord.

  7. Werk af met wat lente ui.