Ga terug

Ingredienten

  • 125 gr gebroken lijnzaad
  • 25 gr sesamzaad
  • 30 gr psylium
  • 50 gr zonnebloempitten
  • 50 gr pompoenpitten
  • 1 koffielepel Himalayanzout
  • oregano, provençaalse kruiden
  • 180 ml gekookt water

Bereiding

  1. Verwarm je oven alvast op 175°

  2. Doe alle ingrediënten in een kom en meng het goed door elkaar. 

  3. Laat ze 25 min weken tot alle vocht is opgenomen en er een beslag is ontstaan. 

  4. Plaats het beslag op een stuk bakpapier. 

  5. Doe een ander stukje bakpapier er bovenop en rol dit vervolgens uit tot een platte schijf van 3tot 4mm.

  6. Gebruik een deegroller. Haal het bovenste stuk bakpapier eraf en plaats de plaat in de oven.

  7. Laat het 25 min in de oven staan tot ze lichtbruin geworden zijn.

  8. Laat de crackers afkoelen voordat je ze opeet.