Ga terug

Ingredienten

  • 1 grote tomaat
  • 1 pijpajuin
  • 1/2 komkommer
  • 1 hardgekookt ei
  • 1 blik tonijn op olijfolie
  • 1 frisse sla naar keuze
  • groene boontjes
  • vinaigrette

Recipe Notes

Snij de tomaat in blokjes , snij een kleine esjalot fijn, snij komkommer in blokjes.
Open een blikje tonijn , giet de olijfolie af en voeg een eitje hardgekookt toe. Daarbovenop doe je de salade.
De zwaarste ingredienten leg je onderaan, samen met de vinegrette ,
Meng alle ingrediënten voor de dressing en doe deze in een bokaal.
Blancheer de broccoliroosjes, laat schrikken onder koud water.
Haal de pitjes uit de granaatappel. Pel de ui en snij  in reepjes.
Snij de kip in blokjes en verkruimel de feta.
Doe achtereenvolgens de broccoli, granaatappel, ui, kip en feta in de bokaal.
Draai wanneer je gaat eten de bokaal om op een bord: de salade mengt zo mooi met de saus.