Ga terug

Oerbrood

Ingredienten

  • 150g zonnebloempitten
  • 150g pompoenpitten
  • 150g sesamzaad
  • 150g lijnzaad
  • 75g amandelen
  • 75g hazelnoten
  • 150ml kokosolie
  • 3/4 th himalaya zout
  • 7 eieren

Bereiding

  1. De oven voorverwarmen op 170 graden. 

  2. Neem een bakvorm/ broodvorm naar keuze. bekleed de bakvorm met bakpapier.

  3. Combineer alle ingrediënten in een kom en roer door elkaar. 

  4. Schenk het beslag in de bakvorm en laat het vervolgens mooi bruin bakken in de oven. 

  5. Laat het broodje goed afkoelen (een half uurtje) voordat je gaat snijden, die tijd duurt eeuwig ;-)

  6. Tip: voeg wat specerijen toe aan je beslag zo je variëren in smaak. Eventueel kaneel voor zoete toets of Provençaalse kruiden voor een hartige bite.

    Eet smakelijk!