Ga terug

Ingredienten

  • 1 aubergine
  • 50 g Saus, bruschetta, tomaat-basilicum
  • 50 g kippengehakt bio
  • basilicum
  • marjolein
  • 1/2 stuk groene paprika
  • 50 g kaas, geraspte kaas
  • 1 eetlepel olijfolie, classico 1L afgestreken

Bereiding

  1. Snijd grote schijven van de aubergine van ongeveer 0,5 cm dik en bak deze op de pan even langs beide zijden in olijfolie. 

  2. Bak deze op de pan even langs beide zijden in olijfolie.  

  3. Plaats deze op een ovenplaat, bestrijk de aubergines met de tomatensaus. 

  4. Bak kort in een pan het kippengehakt en de blokjes gele paprika en leg dit op de auberginne met de tomatensaus.

  5. Plaats er wat olijven en verse kruiden op.  

  6. Bestrooi met kaas en bak dit af in de oven voor 12 minuten op 180°.