Ga terug

Ingredienten

  • 4 sneden kaas breedte 7cm/lengte 13 cm
  • 600 g gehakt rund, opgekruid, rauw
  • 2 uien middelgroot
  • 1 kippenei rauw
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten middelgroot
  • 20 g bieslook vers
  • 1 boter de strobloem, koffielepel, afgestreken
  • 50 g saus Americain BBQ
  • 100 g kwartelei

Bereiding

  1. Hak 1 ui en 1 knoflookteentje fijn.

  2. Neem een grote kom. Meng hierin het gehakt het ei, de gehakte knoflook en ui goed door elkaar. Breng op smaak.

  3. Vorm vier hamburgers van het gehakt. Plaats de burgers een kwartiertje in de koelkast

  4. Bak de burgers halfgaar.

  5. Smeer ze in met een beetje barbecuesaus en bak verder tot ze gaar zijn.

Zo maak je topping

  1. Snijd de ui in ringen en laat garen in een beetje boter.

  2. Snijd de tomaten in plakjes.

  3. Bak de kwarteleitjes.

  4. Dresser de tomatenschijfjes, de ui en het kwarteleitje op de burger en werk af met een beetje bieslook.