Ga terug

Ingredienten

  • 0,50 eetlepel olie, aardnoot (arachide)
  • 250 g Kaas, Ricotta
  • 4 eetlepels Garnaal, grijze, gekookt
  • 250 g Koolrabi
  • 2 stuks kippenei, had gekookt
  • 1,50 koffielepel azijn, witte wijnazijn met noten
  • 30 g Granny Smith appel

Bereiding

  1. Schil de sinaasappel met de dunschiller en snij deze in fijne julienne.

  2. Kook deze gedurende1 minuut.

  3. Spoel deze nadien af onder koud water.

  4. Snijd de appel in kleine blokjesen meng dit samen met de sinaasappel zeste, breng op smaakmet wat arachideolie, witte wijnazijn, peper en zout (vinaigrette).

  5. Kook de eitjes, pel ze nadien en hak dit fijn met een mes.

  6. Werk af met wat vinaigrette van sinaasappel, ricotta, gehakte eitjes, grijze garnalen en wat kervel en eetbare bloemen.