Ga terug

Ingredienten

  • 1 Spitskool (blad per blad af pelle, en kort stomen) 75 gr 10 bladeren
  • 1 rijpe avocado
  • 1 sap van citroen
  • 30 gr mayonaise
  • 50 gr gekookte wakamé
  • 200 gr mix van groenten
  • 150 gr rivierkreeftenvlees

Bereiding

  1. Wok de groentjes.

  2. Laat deze uitlekken en afkoelen.

  3. Maak een mayonaise van avocadodoor de avocado, het citroensap, een beetjesmayonaise, peper en zout samen t e mixentot een gladde massa.

  4. Leg 2 spitskool bladen half op elkaar, bestrijk met de avocado mayonaise, leg er de gewoktegroenten op, samen met de wakamé en de rivierkreeftjes. Rol deze heel strak op en klaar.

  5. Elk pakketje met de grotere bladeren best nog eens in 2 snijden, zodat men een 8tal porties heeft.